Maximize Gym
Maximize your potential.

De fitnessruimte


In onze fitnessruimte vindt je alle apparaten welke je nodig hebt om te kunnen sporten op de manier welke het beste aansluit bij jouw doel(en). Daarnaast, omdat BodyBuilding onze passie is hebben wij de eerste en enige echte poseerruimte gerealiseerd!!! Deze ruimte van 60 m2 is voorzien van een rechte spiegelwand en een schuine spiegelwand, speciaal voor het trainen / oefenen van het poseren. Tevens is er een aparte  installatie in de ruimte waar je met bluetooth kunt verbinden en zo je eigen posingmusic kunt afspelen tijdens het poseren. Kortom, COMPLEET!!

Voor onze apparaten hebben wij gekozen voor de merken Gym80 en TechnoGym.

Gym80 en TechnoGym zijn de toonaangevende merken in de Fitness en Bodybuilding industrie welke bekend staan om hun degelijkheid, slijtvastheid en goede ergonomie. Punten welke bij ons hoog in het vaandel staan zodat men te alle tijden verzekerd is van goede, maar vooral goed werkende toestellen! 

Voor de cardio maken wij gebruik van zowel Matrix als TechnoGym. Eveneens twee merken uit het topsegment, welke je absoluut kunnen helpen met het bereiken van jouw doel(en) !


Fotoalbum 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram